Filtrace výrobku

JAK ZVOLIT SPRÁVNOU VELIKOST?

 Constantin Nautics námořnické náramky jsou vyrobeny ve velikosti od 16 do 21 cm. Dají se objednat i jiné velikosti: pod 16 cm anebo nad 21 cm. Větší velikosti si můžete zvolit v kategorii XXL ve velikostech 22 a 23 cm.

  Postup při výběru správné velikosti je následující:

 Změřte si zápěstí pomocí krejčířského metru, anebo pomocí stužky/bavlnky, kterou následně změříte pravítkem/metrem. Například: pokud má zápěstí na kterém budete nosit náramek obvod 18 cm, musíte zvolit náramek s velikostí 18 cm.

Uzavírací systém náramku /závisí od modelu/ prodlouží celkovou délku náramku o 0,5 – 1,5 cm! Např.: celková délka objednaného náramku ve velikosti „18“ je cca 18,5 – 19,5 cm, ale zodpovídá objednané velikosti, takže je vhodné na zápěstí, které má 18 cm.

  /Velikost náramku značky Constantin Nautics určuje délka lanka /materiálu/ bez uzavíracího systému/.

 *Celková délka náramku v porovnání s výše uvedeným popisem může být i větší, přičemž záleží i na materiálu, modelu a typu uzávěru. Ovšem obvod bude zodpovídat Vaši žádané velikosti!

 

Uzavírací systém prodlouží celkovou délku náramku o 0,5 – 1,5 cm a tím zabezpečí pohodlné nošení.

Každý model je vyroben přesně podle rozměrů, které najdete na stránce produktu.

Pokud by Vám velikost zvoleného náramku neseděla, zboží Vám bez problému dodatečně vyměníme v souladu s Všeobecnými obchodními podmínkami /VOP/ webové stránky. Přečtěte si informace o výměně zboží, uvedeny na webové stránce.

Pokud je to potřebné a máte tiskárnu, použijte měřítko , ke které máte zde přístup: /DŮLEŽITÉ! Dbejte na to, aby tisk byl 100 %/.

 Děkujeme!

WebShop System
barion_com